mandag den 24. oktober 2011

dit makeup kit...

Det er ikke særlig mange ting, man behøver i sin makeup pung, det er bare vigtigt, det er de rigtige.

Først og fremmest er det vigtigt med en god concealer. Her kan jeg anbefale Bobbi Browns. Til de røde plamager anbefaler jeg beige nuancer (alt efter din hudtone) og til "de mørke rander" under øjnene bruges peach farvet nuancer (altså med rødlig undertone). Dette giver en helt fantastisk effekt!!
Derefter anbefaler jeg en let foundation fra MAC, der hedder Face and Body. Den er nem og arbejde med og dækkeevnen er let, men den kan varmes op på håndryggen og det øger dækkeevnen.
Til at tegne dine bryn op, vil jeg anbefale en mat brunlig øjenskygge og dertil en skråpensel. Hvis du ikke er vant til at tegne dem op, så søg evt. vejledning.
En god mascara er super vigtigt for at få den ønsket effekt. Personlig er jeg selv til masser af mascara og derfor bruger jeg L'oreal Volume Million Lashes ekstra black. Den er et hit og giver masser af volumen. Men den bedste måde at finde en mascara på er vejledning og ved at prøve forskellige.
Blush giver liv i ansigtet og lægges for det meste på æblekinden og op med tindingen. Her er det med at finde en farve og konsistens man bedst kan lide. De cremede giver god friskhed, men her skal man være varsom med mængden. Pudderform er nemt og kontrollere og påføres med din almindelig pudder/blush pensel.
Prep and Prime pudderen er genial, hvis du har tendens til at fedte lidt også i løbet af dagen. Det er en hvid pudder, der ikke giver farve, men mattere din hud.
Efter temperament kan man påføre highlight på de steder, man gerne vil femhæve. Til fest kan dette også være en sjov ekstra effekt at lege med.
Til sidst er det altid godt med en sort eyepencil. Den kan bruges både til hverdag og til fest. På youtube kan man se hvordan Nicci laver en smokey eye med en eyepencil, http://www.youtube.com/watch?v=0GRVwnu0Bnc.
Tilsidst vil jeg sige, at det altid er lettere at læge en flot naturlig makeup på en velplejet hud. Så pas godt på den og brug ansigtsprodukter, der passer til din hudtype.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar